Produkter för solgar whey (15)

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Demineralizirano sirotkine prašak (WP Demi) je sirotkine prašak sa smanjenim sadržajem minerala, ovaj proizvod je savršen za formule za dojenčad i prehrambene aplikacije usmjerene na zdravlje.
VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN
Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IU/g Pulver tillverkat från en växtbaserad källa (Cholecalciferol) i mikroinkapslad form för förbättrad stabilitet och hållbarhet, 100% icke-GMO, vegansk Vitamin D3 100.000 IU/g Pulver från en växtbaserad källa (Cholecalciferol) i en mikroinkapslad pulvermatris Vegan Förpackning: 1 kg
Metylsalicylat

Metylsalicylat

Metylsalicylat FÖRPACKNING: 5kg. 25kg. 200kg. IBC
Vassleprotein

Vassleprotein

Vassleprotein
Sur vassle (AWP)

Sur vassle (AWP)

Syrad vassle (AWP) är en biprodukt från produktionen av ost eller syrad kasein. Den produceras genom att torka färsk vassle som erhållits från mjuka vitostar. Den mikrobiella jäsningen minskar användningen av mjölk och omvandlar laktos till mjölksyra. Syrad vassle används främst i produktionen av ricotta och vassla. Den används också som ingrediens i många bearbetade livsmedel, såsom bröd, kex, kött, bakverk och färdiglagade rätter. Syrad vassle finns även i choklad och konfektyr. Produkten som erbjuds av Foodcom kan också användas i produktionen av djurfoder. Det är en populär ekonomisk ersättning för söt vassle i utfodringen av smågrisar. Syrad vassle används också i mjölkersättningar med lågt pH.
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Deminiraliserad vassle (DEMI)

Deminiraliserad vassle (DEMI)

Demineraliserat vasslepulver (DEMI) tillverkas genom att ta bort en del av mineralerna från flytande sötvassle. Beroende på syftet kombineras många tekniker: jonbyte, elektrodialys, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. erbjuder ett brett utbud av demineraliserade pulver enligt kraven på: - 20% demineraliserat vasslepulver - utmärkt fyllmedel utan överdriven sälta, - 40%, 50% demineraliserat vasslepulver - mest populärt för choklad- och bakverksproduktion, - 70% demineraliserat vasslepulver, - 90% demineraliserat vasslepulver. Demineraliserat vasslepulver (90% demineralisering) används ofta vid tillverkning av mjölkersättning för spädbarn. Det möjliggör framställning av en sammansättning som ligger närmare bröstmjölk.
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad skummjölk genom en process av filtrering, avdunstning och spraytorkning. MPC är känt för sina exceptionella egenskaper när det gäller skumning, texturering, vattenbindning och koagulering. Dess utmärkta näringsvärde beror på den höga koncentrationen av protein. Det har en hållbarhet på 24 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. MPC är ett gångbart alternativ till helmjölkspulver eller skummjölkspulver, och erbjuder jämförbara proteinnivåer.
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.
metylröd

metylröd

Metylröd är en organisk förening som tillhör familjen av azofärger. Den framträder som ett djuprött pulver, lösligt i vatten och något lösligt i etanol. Den används i stor utsträckning som en pH-indikator i sura och basiska lösningar, eftersom den ändrar färg från röd i syra till gul i alkalisk miljö. Förutom sin användning som indikator används metylröd i färgning av textilier, bläck, kosmetika och som färgämne inom livsmedelsindustrin. Dock är dess användning i livsmedelsapplikationer reglerad på grund av oro kring dess säkerhet och potentiella toxicitet i stora mängder. BEHÅLLARE: 5 kg. 25 kg. 200 kg. IBC
metylsalicylat

metylsalicylat

Metylsalicylat är en organisk förening som bildas genom kombinationen av salicylsyra och metanol. Den framträder som en färglös eller något gulaktig vätska med en karakteristisk arom som påminner om grön vinterolja, med söta och fräscha inslag. Denna förening används i stor utsträckning inom parfym- och kosmetikindustrin på grund av sin behagliga och beständiga doft, som beskrivs som frisk, örtig och något musky. Inom parfymtillverkning används metylsalicylat för att tillsätta gröna och balsamiska noter till parfymer, vilket förbättrar komplexiteten och hållbarheten hos dofter. Dessutom har den milda analgetiska och antiinflammatoriska egenskaper, vilket är anledningen till att den också används i produkter för hudvård och lindring av muskel- och ledvärk. CAS:119-36-8 FÖRPACKNING:5kg. 25kg. 200kg. IBC